Vitaya

NIEUW

This Is Us

This is real. This is complicated. This is life.

18 miljoen mensen op de wereld delen dezelfde verjaardag. This Is Us vertelt het verhaal van drie van hen. Kate vecht al van kinds af aan met overtollige kilo’s en slentert door het leven met een gigantisch minderwaardigheidscomplex. Randall is een succesvolle zakenman die als donkere jongen opgroeide in een blank gezin. En Kevin is een hunk uit een populaire sitcom die van de ene vrouw naar de andere fladdert. Op hun 36ste verjaardag nemen ze elk een radicale beslissing.

De recordbrekende dramedy This Is Us, van de schrijvers en producers van Crazy, Stupid, Love, was dé hit van het najaar in de VS, met elke week 10 miljoen kijkers. In de hoofdrollen onder andere Mandy Moore (A Walk to Remember), Milo Ventimiglia (Heroes; Gilmore Girls) en Sterling K. Brown (The People v. O.J. Simpson).

thisisus 
NIEUW

The Catch

Een sterke vrouw met een nog sterkere wil.

Alice Vaughan is een van de betere privédetectives van L.A. en een vrouw met wie je het niét aan de stok wil krijgen. Als haar verloofde haar oplicht en ervandoor gaat met enkele miljoenen, zint ze op wraak. In een listig kat-en-muisspel jaagt ze hem, haar geld en haar gebroken hart achterna. En dat terwijl ze haar bloeiende carrière op het spel zet…

Misleiding en bedrog vormen de rode draad van The Catch, een serie van de producers van Grey’s Anatomy, Scandal en How To Get Away With Murder. De hoofdrollen worden vertolkt door Mireille Enos, die haar sporen al verdiende met kaskrakers als World War Z en de Amerikaanse remake van The Killing, en Peter Krause, bekend van de Golden Globe-winnende reeks Six Feet Under en The Truman Show.

thecatch

Vitaya Movie Moments

Liefde, drama, topacteurs, verrassende tv-premières én strippende mannen dit voorjaar in de Movie Moments van Vitaya. Oscarwinnaar Matthew McConaughey haalt de romanticus in zich naar boven in Failure to Launch en daagt uit in Magic Mike. Nog romantiek komt er van The Longest Ride, een film van The Notebook-auteur Nicholas Sparks over het liefdesleven van een rodeokampioen, en er is het drama You’re Not You, met Oscarwinnares Hilary Swank. In het tv-debuut Far from the Madding Crowd schittert dan weer talent van eigen bodem Matthias Schoenaerts.

NIEUW

Vitaya Investigates

Elke dinsdagavond gaat Vitaya op onderzoek uit. Vitaya Investigates brengt de strafste misdaadreportages en crime docs van het moment. De avond start met Op De Vlucht, waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de jacht opent op voortvluchtige Nederlandse criminelen. Op verzoek van de slachtoffers gaat hij wereldwijd op zoek naar hun schuilplaatsen om ze alsnog achter de tralies te krijgen. Nadien volgen in Crime Doc de spannendste internationale documentaires, met onder andere Killer Women van de Britse journalist Piers Morgan, die met de meest beruchte en meedogenloze moordenaressen uit Amerika spreekt.